به گزارش ایسنا، لیگ ملتهای ۲۰۲۲ در گروه مردان از ۱۸ خردادماه در حالی برگزار میشود که تیم ملی والیبال ایران با ترکیب جوان خود در این رقابتها حضور دارد.
در گروه مردان ۱۶ تیم برزیل، لهستان، فرانسه، آمریکا، اسلوونی، صربستان، آرژانتین، ایتالیا، کانادا، ژاپن، ایران، چین، آلمان، هلند، بلغارستان و استرالیا در این رقابتها حضور دارند.
این مسابقات در دوم مردادماه با معرفی تیمهای برتر به پایان خواهد رسید.
حضور بلندقامتان ایران در این رقابتها با سرمربی ایرانی برای نخستین بار اتفاق میافتد. پیش از این ایگور کولاکوویچ در سالهای ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ و ولادیمیر آلکنو در سال ۲۰۲۱ هدایت ایران را در لیگملتها برعهده داشتند.
ایران در دوره قبلی این رقابتها (لیگ ملتهای ۲۰۲۱) با هدایت آلکنو روسی نتایج خوبی نگرفت و در آخر در رده دوازهم این رقابتها ایستاد.
شاگردان بهروز عطایی روزهای ۱۸ تا ۲۲ خردادماه به ترتیب با تیمهای چین، هلند، استرالیا و ژاپن در هفته نخست لیگ ملتها مسابقه میدهند پس از آن روز یکشنبه ۲۲ خرداد برازیلیا را به مقصد صوفیه بلغارستان ترک خواهد کرد.
تیم والیبال ایران از ۳۱ خرداد تا چهارم تیرماه و در چارچوب هفته دوم لیگ ملتها به ترتیب به مصاف تیمهای بلغارستان، آمریکا، برزیل و کانادا خواهد رفت. کاروان والیبال ایران دوشنبه ششم تیرماه صوفیه را به مقصد لهستان ترک خواهد کرد.
مردان والیبال ایران روزهای ۱۴ تا ۱۸ تیرماه به ترتیب و در چارچوب هفته سوم و پایانی لیگ ملتها به مصاف تیمهای لهستان، صربستان، ایتالیا و اسلوونی میروند تا به کار خود در مرحله گروهی پایان دهند.
چه تیمهایی به دور بعد صعود میکنند؟
نتایج دیدارهای مرحله گروهی لیگ ملتها ۲۰۲۲ در یک جدول محاسبه خواهد شد و در پایان مرحله مقدماتی هفت تیم برتر جدول به همراه ایتالیا میزبان، به مرحله نهایی صعود خواهند کرد تا برای تعیین مقام اول تا هشتم این رقابتها به مصاف یکدیگر بروند.
زمان و مکان برگزاری دیدارهای مرحله نهایی
دیدارهای مرحله نهایی از ۲۹ تیرماه تا دوم مردادماه در شهر بولونیا ایتالیا پیگیری خواهد شد و در صورتی که تیم ملی والیبال ایران به این مرحله صعود کند، ملی پوشان کشورمان از لهستان راهی ایتالیا میشوند و اگر در جمع هفت تیم برتر جدول مرحله گروهی قرار نگیرند، به ایران بازخواهند گشت.
برنامه کامل لیگ ملتها ۲۰۲۲ (به وقت ایران) :
** گروه یک، هفته نخست، میزبان: برزیل – برزیلیا
** گروه دوم، هفته نخست، میزبان: کانادا – اوتاوا
چهارشنبه ۱۸ خرداد
گروه یک:
ایران ۳ – ۱ چین
اسلوونی ۰ – ۳ آمریکا
گروه دوم:
بلغارستان ۱ – ۳ صربستان
کانادا ۰ – ۳ آلمان
پنج شنبه ۱۹ خرداد
گروه یک:
ژاپن ۳ – ۱ هلند
برزیل ۳ – ۰ استرالیا
ژاپن ۳ – ۱ چین
گروه دوم:
لهستان ۳ – ۰ آرژانتین
فرانسه ۳ – ۰ ایتالیا
آلمان ۱ – ۳ آرژانتین
جمعه ۲۰ خرداد
گروه یک:
هلند ۰ – ۳ آمریکا
برزیل ۳ – ۱ اسلوونی
هلند ۳ – ۰ ایران
گروه دوم:
صربستان ۱ – ۳ فرانسه
لهستان ۱ – ۳ ایتالیا
صربستان ۳ – ۲ آرژانتین
شنبه ۲۱ خرداد
گروه یک:
ژاپن ۲ – ۳ آمریکا
استرالیا ۰ – ۳ اسلوونی
آمریکا ۳ – ۱ برزیل
گروه دوم:
بلغارستان ۲ – ۳ آلمان
فرانسه ۳ – ۰ کانادا
آلمان ۳ – ۲ صربستان
یکشنبه ۲۲ خرداد
گروه یک:
اسلوونی ۳ – ۱ چین
ایران ۳ – ۱ استرالیا
برزیل ۰ – ۳ چین
ایران ۰ – ۳ ژاپن
هلند ۳ – ۰ استرالیا
گروه دوم:
بلغارستان ۰ – ۳ لهستان
کانادا ۰ – ۳ ایتالیا
فرانسه ۱ – ۳ لهستان
آرژانتین ۱ – ۳ ایتالیا
دوشنبه ۲۳ خرداد
گروه دوم:
بلغارستان 2 – 3 کانادا