سوپر قهرمانان آسایشگاه شهید فیاض بخش
سوپر قهرمانان آسایشگاه شهید فیاض بخش
باافتخار می‌باید تمام‌قد در مقابل شیر دختران و سوپرقهرمانان تیم بسکتبال با ویلچر بانوان آسایشگاه شهید فیاض بخش مشهد ایستاد و برای کسب پرافتخار ۴ دوره مقام نایب‌قهرمانی  و ۷ دوره مقام قهرمانی و نیز افتخار قهرمانی کشور در آبان ۱۴۰۳ ، در مقابل این ورزشکاران توانمند و کادر فنی‌شان  ، با تواضع ادای احترام کرد .

به گزارش حاشیه ورزش

علی عبداحد

در تیم ملی بانوان بسکتبال با ویلچر کشور که ۶ بازیکن شاخص خراسان رضوی در ترکیب تیم ملی حضور داشتند ، در سال ۱۳۹۶ و در اولین حضورشان در مسابقات آسیا _ اقیانوسیه چین مقام چهارم را به دست آوردند و در سال ۱۴۰۱ دربازی‌های آسیا _ اقیانوسیه تایلند و درمیان تیم‌های صاحب‌نام با شایستگی در سکوی سوم قرار گرفتند . از مهری یوسف زاده ثانی سرمربی  بادانش و پرانرژی این تیم خواستیم از سوابق تیم پرافتخارش بگوید .

عیناً ادبیات جذاب و کلامی خودش را منعکس می‌کنیم :

اینجانب‌ مهری‌ یوسف‌ زاده ثانی‌ ، کارشناس ارشد و سرمربی‌ تیم‌ بسکتبال با ویلچر بانوان آسایشگاه شهید فیاض بخش‌ مشهد هستم‌ . از سال ١٣٨٠ تیم‌ بانوان تاسیس‌ گردید و بنده به‌ مدت ٢٣ سال در کسوت سرمربی‌ توفیق‌ خدمت‌ داشته‌ام.

 

در ابتدای‌ شکل‌گیری‌ تیم‌ ، قرارداد نانوشته‌ای‌ بستیم‌ میان خودمان ؛ »میدان ورزشی‌ صحنه‌ای‌ است‌ که‌ پیش‌ از رویارویی‌ با رقیب‌ رویارویی‌ با خویشتن‌ را می‌طلبد.« تعهد دادیم‌ به‌ خود و یکدیگر تا نخواهیم‌ و نگذاریم‌ اخلاق مغلوب شود و بخواهیم‌ و بکوشیم‌ عشق‌ پیروز همواره همه‌ میدان‌هایمان باشد و پیش‌ آمدیم‌ تا اکنون.

 

سال‌های‌ اولیه‌ ، تلاشمان این‌ بود که‌ صدرنشین‌ جدول باشیم‌ و کسب‌ مقام‌های‌ قهرمانی‌ و نایب‌قهرمانی‌ به‌تناوب دست‌ آوردمان شد .درراه پیش‌ رو همه‌ همتمان را بکار بستیم‌ تا به‌ شکل‌ آکادمیک‌ و تمرینات نظم‌ یافته‌ تر ، بودن در صدر جدول را حفظ‌ کنیم‌ و فاصله‌مان را با تیم‌های‌ رقیب‌ در مسابقات لیگ‌ و کشوری‌ بیشتر و بیشتر کنیم‌ و چنین‌ شد.

سال ١٣٩٦ میدان رقابت‌ گسترده‌تر و فراتر از کشور شد . با حضور ٦ بازیکن‌ از خراسان رضوی‌ به‌ مسابقات آسیا- اقیانوسیه‌ چین‌ اعزام شدیم‌ . میدانی‌ بزرگ‌تر و حریفانی‌ قدرتر . مقام چهارم را کسب‌ کردیم‌ و با کوله‌ باری‌ از تجربه‌ ، نقص‌هایی‌ که‌ باید می‌پذیرفتیم‌ و تغییراتی‌ که‌ باید اعمال می‌کردیم‌ ، بازگشتیم‌ . تیم‌ نیاز به‌ قوت بخشیدن داشت‌ در سه‌ بخش‌ ؛ تجهیزات ، تکنیک‌ و تاکتیک‌ ، نیروی‌ جوان و تازه‌نفس‌ و ما نیازمند یاری‌ بودیم‌ و یاریگر داشتیم‌ و داریم‌ . جناب آقای‌ مهندس احد مستشاری‌ دبیر محترم کمیته‌ ورزش آسایشگاه ، پرقوت در دل ، غنی‌ در اندیشه‌ نیکوکاری‌ و با ثبات در میدان ، آن نیک‌ سرشتی‌ که‌ همه‌ صفات حمایتگری‌ را یکجا دارد ، حمایتمان کرد و پشتیبانمان شد و پشتیبان باقی‌ ماند سخاوتمند و غیور . به‌ حول و قوه الهی‌ اکنون ٦ بازیکن‌ توانمند و جوان مشهدی‌ در تیم‌ملی‌ هستند . با حضور این‌ ٦ بازیکن‌ در سال ١٤٠١ دربازی‌های‌ آسیا – اقیانوسیه‌ تایلند توانستیم‌ به‌ مقام سوم و کسب‌ سهمیه‌ جهانی‌ برای‌ اولین‌ بار نایل‌ شویم‌ .

 

حضور بازیکنان نونهال ، نوجوان ، جوان و بزرگسال از دیگر نقاط عطف‌ تیم‌ بسکتبال با ویلچر بانوان خراسان رضوی‌ می‌باشد .

 

اگر بسکتبال ایستاده‌ها صرفا متکی‌ به‌ قد و قامت‌ و استایل‌ و بنیه‌ بدنی‌ ورزشکار می‌باشد ، بسکتبال با ویلچر علاوه بر این‌ها نیازمند ویلچرهای‌ ورزشی‌ استاندارد و به‌روز شده می‌ باشد.

 

دریغ‌ است‌ اگر نیروی‌ بالقوه و استعدادهای‌ نهفته‌ عزیزان توان یاب به خاطر عدم بهره‌وری‌ از ابزار مناسب‌ هرز رود و آن‌طور که‌ شایسته‌ است‌ به‌ بار ننشیند.

 

امید آن داریم‌ به‌ یاری‌ نیکوکاران و خیرین‌ عزیز که‌ تنها سرمایه‌های‌ مردمی‌ و خالص‌ هستند، پویایی‌ ، رشد و گسترش ورزش معلولان هیچ‌گاه از حرکت‌ باز نایستد تا این‌ عزیزان به‌حق‌ ، برابر و مساوی‌ با افراد سالم جامعه‌ بتوانند برگی‌ بر افتخارات پرافتخار میهن‌ عزیزمان اضافه‌ کنند . چنین‌ بادا

اسامی تیم : فتانه پورات( کاپیتان) ، مهسا سعادت ، طاهره اوژند ، اعظم محمد زاده ، مهدیه روحانی ، رقیه صالحی ، ندا بلوچی ، نادیا بلوچی ، فاطمه مولایی ، فاطمه بخشی ، سیمین مظفری ، هستی همایونی ، نرگس نورایی .

سرمربی : مهری یوسف زاده ثانی . مربی : فتانه پورات  . سرپرست :  آمنه رزاقی . بدنساز : رقیه غلامزاده