مرضیه یوسف گفت: برای موفقیت تیم ملی هندبال زنان علم و آگاهی به تنهایی فایده ندارد، ابزار کار لازم است. به گزارش حاشیه ورزش، مربی سابق تیم ملی هندبال زنان در خصوص مقام ششمی ایران در آسیا گفت: تیم ملی ایران در دو دوره گذشته مقام ششم آسیا را از آن خود کرد. زنان ایران […]
مرضیه یوسف گفت: برای موفقیت تیم ملی هندبال زنان علم و آگاهی به تنهایی فایده ندارد، ابزار کار لازم است.
به گزارش حاشیه ورزش، مربی سابق تیم ملی هندبال زنان در خصوص مقام ششمی ایران در آسیا گفت: تیم ملی ایران در دو دوره گذشته مقام ششم آسیا را از آن خود کرد. زنان ایران با امکانات بسیار ضعیف ولی با تلاش و همکاری توانستهاند این جایگاه را کسب کنند. البته در قهرمانی آسیا ژاپن تیم استرالیا برای اولین بار در این مسابقات شرکت کرد که اگر نبود تیم ما حتما پنجم میشد. متاسفانه شانس با ما یار نبود.
مرضیه یوسف گفت: زنان باید در تمام سطوح سنی در مسابقات آسیا شرکت کنند تا تجربه پیدا کنند و حریفان خود را بشناسند. از طرفی تیمهای ملی ما هیچ بازی تدارکاتی ندارند تا در خصوص حریفان شناختی به دست آورند. آنها تنها از طریق فیلم بازیها حریفانشان را آنالیز میکنند.
مربی سابق تیم ملی هندبال زنان در ادامه گفت: نباید زنان هندبال ایران را دست کم بگیرند. همین مقام ششمی که اکنون در بخش زنان آسیا داریم تیم مردان هم دارد، اما از نظر هزینه و اهمیت ما کجا و آنها کجا. تیمی موفق است که برنامه داشته باشد و برایش هزینه شود اگر برای تیمهای مردان هم هزینه نشود نتیجهای حاصل نمیشود.
پیشکسوت هندبال زنان گفت: متاسفانه در چند سال گذشته تغییر مدیریت در راس هندبال ایران آسیب زیادی به پیشرفت این رشته زده و سلیقههای مختلف مدیریتی باعث بیبرنامگی برای ۱۰ سال آینده این رشته شده است. در هر صورت تیمها باید به مسابقات اعزام شوند و شانس خود را محک بزنند. بایستی در هر شرایط برنامهریزی مداوم برای تیمهای ملی زنان وجود داشته باشد.
وی به موفقیت تیمهای حریف اشاره کرد و گفت: تیمهای ژاپن، کره و چین چرا در آسیا موفق هستند چون آنها از سنین پایه تا بالا با برنامه ریزی، مسابقه و اردو رشد میکنند و رو در روی تیم های برتر بازی میکنند. اما در ایران با ۱۰ یا دوازده اردوی پنج روزه تیم را آماده کرده و به مسابقه میفرستیم. در نهایت با زحمت کادر فنی و بازیکنان مقام میآوریم. پس باید برای همین مقام هم به مربیان و بازیکنان عزیز و زحمت کش آفرین گفت.
وی گفت: کادر فنیهای هندبال در هر مقطع بسیار توانمند، با سواد و به روز هستند و اگر امکانات باشد بهترین برنامهها را دارند. متاسفانه علم و آگاهی به تنهایی فایده ندارد و ابزار کار می خواهد. شما ببینید در جهان چندین مربی و داور زن کنار تیمها هستند که بسیار هم توانمندند. پس در کنار کادر فنی خوب نیاز به امکانات هم هست.
یوسف در ادامه گفت: همیشه عاشق کشور و کارم هستم از سنین جوانی تا حال حدود چهل سال برای این رشته زحمت کشیدم تا جهانی شدن تیم را ببینم. یکسالی است که از کشور دورم اما قطعا اگر از من دعوت میشد تا در کنار بازیکنان باشم به سرعت خود را میرساندم. وظیفه من خدمت به تیم هندبال است. اما قطعا حضور مربیان جوان در کنار تیم ملی بهتر است تا چند سالی در کنار مربیان با تجربه کار کنند و روزی در جایگاه مناسب از آن تجارب استفاده کنند. نباید تجربه وعملکرد آنها را نادیده گرفت.