ناشنوایان، ژیمناستیک، کاراته، بوکس، دوومیدانی، والیبال، دوچرخهسواری و شطرنج، فدراسیونهایی هستند که افشین داوری از سال ۹۳ تا کنون یا سرپرستی آن ها را بر عهده داشته و یا به قصد شرکت در انتخابات به منظور تصدی ریاست، اقدام کرده است. به گزارش حاشیه ورزش، مروری بر کارنامه افشین داوری در ورزش ایران از سال […]
ناشنوایان، ژیمناستیک، کاراته، بوکس، دوومیدانی، والیبال، دوچرخهسواری و شطرنج، فدراسیونهایی هستند که افشین داوری از سال ۹۳ تا کنون یا سرپرستی آن ها را بر عهده داشته و یا به قصد شرکت در انتخابات به منظور تصدی ریاست، اقدام کرده است.
به گزارش حاشیه ورزش، مروری بر کارنامه افشین داوری در ورزش ایران از سال ۱۳۹۳ و پس از استعفا از فدراسیون دوومیدانی نشان می دهد که وی از آن زمان تا کنون به طور عجیبی مسیرش را برای حضور در فدراسیون های مختلف ورزشی تغییر داده و در نهایت نیز ناکام مانده و به آنچه که می خواسته نرسیده است؛ سرپرستی فدراسیون ورزش های ناشنوایان و ثبت نام به عنوان نامزد ریاست این فدراسیون، ثبت نام در انتخابات فدراسیون ژیمناستیک، نامزدی تصدی ریاست فدراسیون کاراته، سرپرستی فدراسیون بوکس و ثبت نام در انتخابات ریاست این فدراسیون، سرپرستی فدراسیون والیبال و ثبت نام در انتخابات ریاست این فدراسیون، ثبت نام در انتخابات فدراسیون دوومیدانی و ابطال انتخابات پس از تعیین وی به عنوان ریاست این فدراسیون، سرپرستی فدراسیون دوچرخه سواری، ثبت نام در انتخابات فدراسیون شطرنج بخشی از جابجایی های وی در فدراسیون های ورزشی است که در ادامه بیشتر به آن پرداخته ایم.
۲۴ اسفند ۹۳
۲۴ اسفندماه سال ۱۳۹۳ بود که وزیر وقت ورزش و جوانان با استعفای افشین داوری از ریاست فدراسیون دوومیدانی موافقت کرد. داوری همان زمان اعلام کرد که با صحبتهای صورت گرفته قرار شد، سرپرستی برای فدراسیون انتخاب شود و او تا زمان برگزاری مجمع و انتخابات فدراسیون، برنامههای دوومیدانی را اجرا کند.
۱۳ اردیبهشت ۹۵
۱۳ اردیبهشت ماه سال ۹۵ بود که طی حکمی از سوی محمود گودرزی، وزیر سابق ورزش و جوانان، افشین داوری به عنوان سرپرست فدراسیون ورزش های ناشنوایان منصوب شد.
۲۱ اردیبهشت ماه ۹۵
۲۱ اردیبهشت ماه سال ۹۵ بود که فهرست کاندیداهای انتخابات ریاست فدراسیون ژیمناستیک اعلام شد که در این بین نام افشین داوری هم به چشم می خورد. در نهایت نیز ۲۸ شهریورماه سال ۹۵ اسامی نهایی نامزدهای واجد شرایط حضور در انتخابات فدراسیون ژیمناستیک اعلام شد و داوری نیز در میان این افراد حضور داشت هر چند در نهایت فرد دیگری به عنوان رییس این فدراسیون انتخاب شد.
۵ مرداد ۹۵
افشین داوری به عنوان کاندیدای فدراسیون کاراته، پنجم مردادماه سال ۹۵ بود که به صورت رسمی از شرکت در انتخابات این فدراسیون انصراف داد و اعلام کرد به احترام به پیشکسوتان این رشته که صلاحیت آن ها از سوی وزارت ورزش و جوانان مورد تایید قرار گرفت از کاندیداتوری فدراسیون کاراته انصراف می دهد.
۱۰ مردادماه ۹۶
۱۰ مردادماه سال ۹۶ بود که با استعفای ناطق نوری از ریاست فدراسیون بوکس، طبق تصمیم وزارت ورزش و جوانان در نهایت افشین داوری از سوی وزیر ورزش به عنوان سرپرست جدید فدراسیون بوکس انتخاب شد. داوری در ابتدا اعلام کرد تصمیمی برای حضور در انتخابات ندارد اما در ادامه چرخشی ۱۸۰ درجهای داشت و ۲۸ آذر خود را به عنوان یکی از کاندیداهای ریاست این فدراسیون معرفی کرد. در نهایت اما وی ۲ دی ماه و چند روز مانده به انتخابات، از شرکت کردن در انتخابات فدراسیون بوکس انصراف داد.
۲۷ آبان ۹۷
در آخرین روز از مهلت تعیین شده برای ثبتنام کاندیدای انتخابات فدراسیون ناشنوایان، ۲۷ آبان ماه سال ۹۷، هشت نفر برای تصدی پست ریاست این فدراسیون ثبت نام کردند که یکی از این افراد افشین داوری بود.
۱۸ آذر ۹۷ تا ۹ مهر ۹۸
احمد ضیایی رییس پیشین فدراسیون به دلیل قانون منع به کارگیری بازنشسته ها باید از ریاست کناره گیری می کرد اما جدا شدن او از والیبال با حاشیه های فراوانی همراه بود. ۱۶ آذر سال ۱۳۹۷ سایت وزارت ورزش و جوانان با انتشار خبری اعلام کرد که افشین داوری به عنوان سرپرست جدید فدراسیون والیبال انتخاب شده است. داوری که از ۱۸ آذر سرپرست فدراسیون شده بود، با وجود اینکه ۱۸ خرداد ۹۸ دوران شش ماهه قانونی سرپرستی اش به پایان رسید، اما تا ۹ مهرماه ۹۸ در این سمت باقی ماند.
۲۴ شهریور ماه ۱۳۹۸ در آخرین روز از زمان ثبت نام نامزدهای انتخابات فدراسیون والیبال، افشین داوری سرپرست فدراسیون والیبال ایران پس از استعفا از مسئولیت خود در انتخابات این فدراسیون نام نویسی کرد. داوری مدت ۹ ماه سرپرستی فدراسیون والیبال را برعهده داشت. نکته قابل توجه اینکه وزارت ورزش و جوانان با استعفای داوری از سرپرستی ریاست فدراسیون والیبال موافقت نکرد تا وی مجبور به کناره گیری از نامزدی انتخابات ریاست فدراسیون والیبال شود.
۵ آذرماه ۹۸
پنجم آذرماه سال ۹۸ بود که در آخرین روز ثبت نام انتخابات فدراسیون دوومیدانی، افشین داوری به عنوان کارمند ارشد وزارت ورزش برای چندمین بار در انتخابات یک فدراسیون ثبت نام کرد و این بار نیز نامزد انتخابات فدراسیون دوومیدانی شد. در نهایت نیز پس از برگزاری مجمع پر حاشیه فدراسیون دوومیدانی در ۱۹ اسفندماه سال ۹۸، افشین داوری به عنوان رئیس چهار سال آینده این رشته انتخاب شد.
هرچند این پایان کار نبود؛ انتخابات فدراسیون دو و میدانی به دلیل غیبت رییس چند هیات استانی از سوی وزارت ورزش و جوانان باطل شد، با این وجود افشین داوری مجددا ۲۰ مردادماه سال ۹۹، به عنوان نامزد انتخابات ریاست فدراسیون دوومیدانی ثبت نام کرد. هرچند به دنبال تجدید انتخابات، مهدی مبینی به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب و در نهایت، ۲۰ مهرماه سال ۹۹ هاشم صیامی به مدت چهار سال رییس این فدراسیون شد.
۲۴ دی ۱۳۹۹
این پایان کار نبود و وزارت ورزش و جوانان، ۲۴ دی ماه سال ۱۳۹۹ افشین داوری را به عنوان سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری منصوب کرد. دوره ریاست خسرو قمری رییس فدراسیون دوچرخه سواری ۶ دی به پایان رسید و وزارت ورزش پس از گذشت ۱۷ روز که فدراسیون بدون سرپرست بود بالاخره تصمیم گرفت در روز هجدهم سرپرست این فدراسیون را تعیین کند. از نکات قابل توجه دوران سرپرستی داوری در فدراسیون دوچرخه سواری این بود که محمود رشیدی، رییس پیشین فدراسیون ورزش های رزمی را به عنوان مشاوره خود منصوب کرد. علاوه بر این داوری، لیلا زکی زاده نایب رییس فدراسیون شطرنج را به عنوان مسئول امور بین الملل فدراسیون دوچرخه سواری منصوب کرد.
۱۴ بهمن ۱۳۹۹
۱۴ بهمن ماه سال گذشته بود که افشین داوری، درحالی که سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری بود به منظور تصدی پست ریاست در انتخابات فدراسیون شطرنج نیز ثبت نام کرد. در نهایت مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج ۱۲ خردادماه سال جاری برگزار شد و علی رغم حضور داوری در مجمع انتخاباتی به عنوان نامزد ریاست این فدراسیون، ۱۲ خردادماه سال جاری حسن تامینی لیچانی به عنوان رییس فدراسیون شطرنج انتخاب شد تا تمامی تلاشهای داوری برای تصاحب ریاست یک فدراسیون نقش بر آب شود.