به گزارش حاشیه ورزش، لباس کاروان ایران از بازی های المپیک ریو به یکی از معضل های جدی تبدیل شد. در آن المپیک لباسی که در نظر گرفته شده بود در فضای مجازی مورد انتقاد گسترده ای قرار گرفت به گونه ای که کمیته ملی المپیک مجبور به تغییر لباس شد. برای المپیک توکیو هر چند از کارگروه مد و لباس استفاده شد اما پس از رونمایی از لباس کاروان، باز هم انتقادهای زیادی صورت گرفت و کمیته ملی المپیک نتوانست آن طور که باید نظرها را جلب کند
شاید به نظر برسد اتفاقاتی که در المپیک ریو و توکیو رخ داد برای کمیته ملی المپیک درس عبرتی شده باشد تا در زمینه لباس کاروان (گرمکن و لباس رسمی) سلیقه بیشتری به خرج دهد و از برندهایی استفاده کند که علاوه بر ظاهر شکیل، کیفیت بالایی داشته باشند اما این طور نیست و احتمالا دوباره باید شاهد یک جنجال دیگر در بحث لباس کاروان باشیم.
در اواخر سال گذشته صحبت براین بود که لباس کاروان ایران قرار است متفاوت از قبل باشد و شاهد بهترین نوع لباس باشیم. نکته مهمترین این بود که تهیه این لباس ها هیچ هزینه ای برای کمیته ملی المپیک نداشت و اسپانسر البسه کاروان همه چیز را فراهم می کرد. اما به نظر می رسد عمر این خبر بسیار کوتاه بود چراکه شنیده می شود که سنگ اندازی هایی در این زمینه انجام شده است. بنظر میرسد از الان لباس کاروان به چالش برخورد کرده که اگر این موضوع حل نشود، شاید دوباره برای بازیهای آسیایی 2022 داستان های دو المپیک ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ تکرار شود.
کمیته ملی المپیک دو مرتبه در چالش لباس نتوانست رضایت عمومی را جلب کند و این انتظار است برای بازی های آسیایی ۲۰۲۲، قوی تر عمل کند. داشتن لباس با کیفیت که با آب و هوای هانگژو در شهریور سازگاری داشته باشد و در عین حال نیز از ظاهری زیبا برخوردار باشد، حق کاروان ایران است و این وظیفه کمیته ملی المپیک است که به بهترین شکل ممکن این کار را انجام دهد. از طرفی به نظر نمی رسد که یک اشتباه دیگر در زمینه لباس از سوی مردم پذیرفتنی باشد و شاید باید کمیته ملی المپیک به این داستان تکراری حاشیه های لباس کاروان با یک انتخاب درست، یک بار برای همیشه پایان دهد.