به گزارش حاشیه ورزش ، تیم ملی فوتبال آرژانتین همیشه به عنوان یکی از مدعیهای جام جهانی شناخته میشود. آلبی سلسته در دوره قبل مغلوب فرانسه شد و از جام جهانی کنار رفت. آرژانتین برای صعود به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه به سختی افتاد و در بازی آخر با شکست اکوادور به جمع ۳۱ تیم دیگر پیوست. این دوره شرایط برای آرژانتین بهتر شد. قهرمانی در کوپا آمه ریکا اولین جام لیونل مسی با تیم ملی فوتبال کشورش بود که نویدبخش روزهای درخشان او در سالهای پایانی فوتبالش است. این تیم توانست بعد از برزیل به عنوان تیم دوم آمریکای جنوبی جواز حضور در جام جهانی را به دست بیاورد.
اولین قهرمانی آرژانتین در سال ۱۹۷۸ رقم خورد. جام جهانی ۱۹۷۸ در آرژانتین برگزار شد و میزبان موفق شد با برتری ۳ بر یک برابر هلند برای اولین بار طعم قهرمانی را در بزرگترین رویداد فوتبالی جهان بچشد. ماریو کمپس دو بار و برتونی برای آرژانتین و یوهان نیسکنز برای هلند گلزنی کردند. در آن دیدار، هواداران میزبان کاغذهای زیادی را به زمین مسابقه ریختند که باعث شده بود توپ در بعضی از دقایق بازی دیده نشود. تیم ملی ایران نیز در آن رقابتها موفق شد در حالی برای اولین بار به جام جهانی صعود کند که از قاره آسیا و اقیانوسیه تنها یک تیم جواز صعود به جام جهانی را دریافت میکرد.
دومین قهرمانی آلبی سلسته در جام جهانی ۱۹۸۶ رقم خورد. جام جهانی ۱۹۸۶ به دلایل زیادی به یکی از خاطرهانگیزترین جامهای جهانی تبدیل شد که اوج آن هنرنمایی دیگو مارادونا در ترکیب تیم ملی آرژانتین بود.
قهرمانی آرژانتین به همان اندازه که شایسته و سزاوار آنها بود، غیر منتظره هم بود. تیم آرژانتین منسجم اما بدون انگیزه بود و حقیقتا می توان گفت که مارادونا جام را به تنهایی و یک تنه برای کشورش به دست آورد. عملکرد درخشان و بی نقص او که پنج گل نیز در بر داشت، عنوان بهترین بازیکن جام را برایش به ارمغان آورد و اگر چه ابهاماتی در مورد گل مارادونا به انگلیس در مرحله یک چهارم نهایی وجود داشت اما جشن و شادمانی در آرژانتین بر پا شد و بیش از ۳۰ میلیون نفر در خیابانها به شادی پرداختند.
آرژانتین مدل ۲۰۲۲
تیم ملی آرژانتین به رهبری لیونل اسکالونی نه تنها با اشتیاق فراوان به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر می رسد، بلکه به عنوان تیمی با رکورد ۳۵ بازی بدون شکست در حال رسیدن به یک رکورد تاریخی ایتالیاست که ۳۷ بازی بدون شکست داشته و در این زمینه صاحب یک رکورد است.
از این ۳۵ مسابقه، ۱۷ مسابقه برای مسابقات مقدماتی جام جهانی قطر (۱۱ برد و ۶ تساوی)، ۸ بازی برای کوپا آمه ریکا (۶ برد و ۲ تساوی) و ۹ بازی دوستانه (۶ برد و ۳ تساوی) و یک دیدار فینالیسیما بوده است. در مجموع لیونل اسکالونی ۴۷ بار روی نیمکت تیم ملی فوتبال آرژانتین نشسته است که به رکورد ۳۱ برد، ۱۲ تساوی و چهار باخت رسیده است.
در صورت نباختن به امارات در آخرین بازی دوستانه قبل از جام جهانی (۲۵ آبان در ابوظبی) و همچنین در دو بازی اول جام جهانی مقابل عربستان و مکزیک، تیم ملی فوتبال آرژانتین صاحب یک رکورد فوق العاده می شود و از رکورد تاریخی ایتالیا فراتر خواهد رفت و به تیمی تبدیل خواهد شد که بیشترین رکورد شکست ناپذیری تاریخ را دارد.
ستاره: لیونل مسی
معرفی تیمهای حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲/ آرژانتین
بهترین بازیکن جهان در تیم ملی آرژانتین بازی میکند. مهاجم پاری سن ژرمن عملکرد ضعیف خود در فصل قبل را در فصل جاری جبران کرده است. او در جام جهانی که به احتمال بسیار زیاد آخرین جام جهانی او محسوب می شود، امید اول آلبیسلسته است. با این حال مسی به تنهایی نمیتواند قهرمانی کشورش را در این بازیها رقم بزند. ستاره آرژانتینی پس از قهرمانی در کوپا آمهریکا که اولین قهرمانی او در رده ملی بود، انگیزه زیادی پیدا کرده است. او میخواهد تنها عنوانی را که در ویترین افتخاراتش وجود ندارد به دست آورد. اگر مهاجم آرژانتینی به این روند ادامه دهد به هدفش خواهد رسید و میتواند نقش مهمی در عملکرد تیمش در جام جهانی پیش رو داشته باشد.
سرمربی: لیونل اسکالونی
معرفی تیمهای حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲/ آرژانتین
لیونل اسکالونی سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین از زمان حضور در تیم ملی این کشور توانسته است ثبات و موفقیت را به تیمش اضافه کند. قهرمانی در کوپا آمهریکا بهترین اتفاق برای او روی نیمکت آلبی سلسته بود. او حالا در جام جهانی با تیمش که فقط متکی به لیونل مسی نیست، حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
* تیم ملی آرژانتین در یک نگاه
افتخارات: قهرمانی در دورههای ۱۹۷۸ و ۱۹۸۶
بهترین گلزن: لیونل مسی (۹۰ گل)
بیشترین بازی: لیونل مسی (۱۶۴)
نحوه صعود: تیم دوم منطقه آمریکا جنوبی
علمکرد دوره قبل: حدف در یک هشتم نهایی
لباس آرژانتین در جام جهانی
معرفی تیمهای حاضر در جام جهانی ۲۰۲۲/ آرژانتین
برنامه بازیهای آرژانتین در جام جهانی
۱ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۳۰/ آرژانتین – عربستان، ورزشگاه لوسیل
۵ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۳۰/ آرژانتین – مکزیک، ورزشگاه لوسیل
۹ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۳۰/ لهستان – آرژانتین، ورزشگاه راس ابوعبود